Senseo koffiepads (2011)

Zonder koffie kan ik niet leven. Ik moet toch wel een kopje of 5 's morgens hebben om het te halen tot de middag. Eigenlijk ben ik meer een middag- en avondmens. Mijn zakjes koffiepads haal ik dan ook bij de groothandel. Wat minstens drie van de vijf keer mis gaat, is het openen van de verpakking van deze pads. Je trekt links open, je trekt rechts open, en daarna trek je de midden open waarna alle pads door de keuken vliegen en op onmogelijke plaatsen landen. Op de een of andere manier lukt het nauwelijks om zo'n zakje open te maken zonder dat dit scheurt. Misschien ligt het aan me zelf? Misschien moet ik de zakjes maar met een schaar openen? Of misschien is het alleen een probleem met de Douwe Egberts pads, want andere merken koffie heb ik na 10 jaar Senseo nog niet getest. Of zou het tijd zijn voor "echte" koffie, met een "George Clooney" koffiezetter?